Barcelona Cultura

#FESTIVAL

MIRA. Digital Arts Festival anuncia els primers artistes de la VII edició

9 novembre 2017

El festival barceloní d’arts digitals que se celebra els dies 9, 10 i 11 de novembre a Fabra i Coats – Fàbrica de Creació anuncia el directe de The Bug vs. Dylan Carlson of EARTH (UK/US), els shows audiovisuals de Dedekind Cut with Micki Pellerano (US), Julianna Barwick (US), Visible Cloaks (US), Shoeg (ES) i el DJ Set de I-F (NL).

Com a novetat, MIRA 2017 estrena la 3D Sound Room by SON Estrella Galicia, un nou escenari  dedicat al so multidimensional i a la música electrònica de ball, i anuncia dos dels shows que se celebraran en aquest nou escenari: Voiski (FR) i Tolouse Low Trax (DE).

A més, el festival anuncia dos screenings 360º que es podran veure en el MIRA Dome, la cúpula dedicada a projectes immersius: [Adult Swim] presents Six Minutes That You'll Never Get Back (US) y The Cryogenian by Julius Horsthuis (NL), una de les instal·lacions immersives de gran format creades exclusivament per al festival de la ma de Glassworks (ES), i les conferències de Maurice Mikkers (NL) i Void (TR).

Els abonaments a preu reduït que estan ja a la venta (fins a esgotar existencies) inclouen els tres dies de festival. Aquest abonament també inclou, per primera vegada, la jornada de dijous dedicada a la divulgació i el debat al voltant de les arts digitals, amb conferència i classes magistrals, les estrenes d’instal·lacions immersives de gran format, screenings al MIRA Dome i shows audiovisuals.

Els artistes confirmats a data d’avui són The Bug vs. Dylan Carlson of EARTH Live (UK/US), Dedekind Cut Live A/V with Micki Pellerano (US), I-F Dj Set (NL), Julianna Barwick Live A/V (US), Visible Cloaks Live A/V (US), Voiski Post-trance 3D Sound Live (FR), Quantum Chromodynamics by Glassworks Installation (ES), Tolouse Low Trax 3D Sound Live (DE), Shoeg Live A/V (ES), [Adult Swim] presents Six Minutes That You'll never Get Back 360º Screening (US), The Cryogenian by Julius Horsthuis 360º.

Pròximament s’anunciarà el que manca de programació. Tota la informació a www.mirafestival.com